ROMANSA U ZABORAVLJENOM ZAMKU NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE

_________________________________________________

Dobro došli u zaboravljeni zamak. Ako ste gladni i izmoreni, otvorit će vam se vrata. Ponudit će vam se krov nad glavnom. Ali ne očekujte ljubaznost i ne očekujte da ćete biti pozvani da ostanete dulje nego što je potrebno. Romansa u zaboravljenom zamku priča je o Ransomu, vojvodi od Rothburyja a on najviše od svega voli samoću. Novi serijal Tesse Dare, kao i uvijek, dolazi nam u izdanju Naklade Neptun.

Sve što će činiti od sada nadalje… Bit će samo za nju.

Isolde Ophelia Goodnight od malih je nogu sebe zamišljala kao glavnu junakinju neke prekrasne romantične ljubavne priče. Oduvijek je mislila da će postati dama u nevolji koju će spasiti hrabar junak, koji će s njome na rasnom konju odjahati u žuti zalazak sunca.
Ali s obzirom na okolnosti, stvari se baš ne odvijaju po planu.
Naime, Izzy se našla u gadnome problemu: nakon očeve smrti ostala je praktički na cesti.
A onda ju je jedna neočekivana oporuka odvela pred vrata zloglasnog vojvode od Rothburyja.

Ako upoznate osobu koja je dugo vremena bila odvojena od svijeta, za očekivati je da neće baš blagonaklono gledati na vašu odluku da joj dulje vremena ostanete boraviti u neposrednoj blizini. Pogotovo ako osoba pritom ima i drugih izazova s kojima se svakodnevno suočava. U tom ste joj slučaju vi samo još jedan novi izazov. Točno se tako osjećao naš dragi vojvoda od Rothburyja, kada mu je Izzy ušla u život. No Ransom nije računao na to da će Izzy biti ta koja će u njegov mračan svijet donijeti svjetlosti. A za muškarca poput njega, svjetlost je jedino što mu treba.

Izzy će nam pokazati koliko se isplati vjerovati u sretne završetke. S obzirom da je oduvijek morala skrivati svoje talente i skrivati se iza očeva imena i uspjeha – samo zato što je žena – mašta o njezinoj vlastitoj ljubavnoj priči je ono što ju je poticalo da ustraje i nastavlja se boriti. Dolazak u daleki zaboravljeni zamak Izzy je po prvi puta dao priliku da pokaže svoju odlučnost, pamet i sposobnosti. Da s nekime bude ravnopravna, unatoč tome što je žena.

Novi serijal Tesse Dare, Priče o zamcima i dvorcima, dočekan je s entuzijazmom i osmjesima, no to nimalo ne iznenađuje. Naklada Neptun čitateljima se po prvi puta predstavila upravo s romanom Tesse Dare, pa i njih, a i nas čitatelje, s ovom autoricom i njezinim romanima povezuju samo lijepa sjećanja.

Tessa stvara pamtljive likove, koji se jedni od drugih ističu različitošću karaktera, svojom prošlošću, ali i ciljevima, no sve ih povezuje romantičan stil protkan primamljivim humorom koji stvari zapapri baš kad je potrebno.  U Romansi u zaboravljenom zamku autorica je vješto priča priču dvoje ljudi koji traže svoje mjesto u svijetu, istodobno nas uvodeći u ostatak serijala i nastavke koje ćemo tek dočekati.

Tko je uzbuđen?

Disclaimer: ova recenzija prvi je puta objavljena 2.9.2019. na staroj adresi bloga

Rose Strong

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *