Vrijedna čekanja

VRIJEDNA ČEKANJA NA GOODREADSU

KUPI KNJIGU OVDJE

____________________________________________________________

Vrijedna čekanja standalone je roman hrvatske autorice Inne Moore, objavljen u njezinoj vlastitoj kući, Innamorati.

Vrijedna čekanja do kraja

U trenutku kad joj se čini da više sreće, nema spasa ni izlaza, Melisa sretne Maxa. Osim što je zgodan, pametan i uspješan, njegovo je srce nevjerojatno veliko. Dovoljno veliko da spašava živote.

Melisa jednostavno ne može vjerovati da bi se s njime njezin život mogao preokrenuti za sto osamdeset stupnjeva. Mogla bi imati obitelj i sigurnost, sve što je oduvijek htjela. Sve joj se to čini previše lijepim da bi bilo istinito.

Ali jednom kad ih sudbina spoji, Max više neće dozvoliti da ga išta razdvoji od nje.

Kad se sve posloži

Ponekad nam se čini da nam je život pripremio najgore kušnje i da izlaza nema. A ponekad je ta kušnja samo zadnja prepreka do sretnijeg sutra. Tako bih opisala priču Melise i Maxa. U njegovom životu, iako je imao sve što želi i treba, falilo mu je nešto čemu nije znao ime. To nešto bila je upravo ona. Postalo mu je jasno čim ju je vidio. Ovo je zato i jedna od rijetkih priča o ljubavi na prvi pogled.

Inna je stvorila još jednu priču o nadopunjavanju. Dva protagonista su poput kockica koje, kad se slože, čine nevjerojatnu figuru. Ni važne teme u ovome romanu ne ostaju preskočene Jedna samohrana majka i čovjek koji je živio poput vuka samotnjaka, uspjet će stvoriti obitelj, život i mir. Kroz priče će nam pozornost biti usmjerena na društvene probleme o kojima se i dalje mora glasno govoriti i nikako ih izbjegavati: o iskorištavanju slabijega, obiteljskom nasilju i žrtvama koje nikad neće dočekati svoju pravdu.

Vrijedna čekanja nastavlja oduševljavati

Osobno nisam najveći fan romana s većom razlikom u godinama među protagonistima, ali ova knjiga ima dobru izvedbu (čitaj: muškarac nije umišljeni seronja) pa je taj detalj zaista ostao na razini detalja i zato mi nije smetalo.

Dok pišem ovu preporuku, pitam sam se je li uopće potrebna. Na kraju krajeva, nisam među prvima koja čita ovu knjigu ili je otkrila koliko je dobra. Bilo je pametnijih koji su to napravili prije mene. Trebam li ja o njoj išta više reći? Ali još jedna pohvala nikome ne šteti, pa tako neće ni ova recenzija. Ako volite Innine romane, nemojte preskočiti ovu knjigu.

Jeste li je već čitali?

Moje mišljenje o ostalim Inninim knjigama naći možete ovdje.

Rose Strong
Latest posts by Rose Strong (see all)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *