Petominutne šaljive priče

KUPI KNJIGU OVDJE

___________________________________________________________________

Zamislite vlastitu kućnu biblioteku i u njoj seriju kratkih, poučnih, zabavnih i šarenih Disneyevih priča. Ako je taj opis melem za vaše uši, zamislite kakav bi tek raj predstavljao za vašeg mališana. Petominutne šaljive priče dvadeset i prva je po redu zbirka iz Egmonta koje će svakom mališanu priuštiti užitak uz druženje s njegovim najdražim likovima.

A zamislite sada da njoj i dosad objavljenim veselim zbirkama dodate još devet novih, jednako poučnih i jedinstvenih. Upravo to nam sprema Egmont ovom novom serijom Disneyevih petominutnih bisera kojima nas pripremaju očarati. Knjige su dostupne na linku web shopa izdavača, na svim kioscima i supermarketima.

Skupina autora: Petominutne šaljive priče

Novi ciklus najzabavnijih bajki

Novi ciklus od deset zbirki započeo je 18.ožujka, knjigom Petominutne šaljive priče, a svaki od devet tjedana nakon objave prve knjige, bit će objavljena jedna nova, i to sljedećim redoslijedom čitanja:

  1. Petominutne šaljive priče
  2. Petominutne priče o iznenađenjima
  3. Petominutne priče za dobro jutro
  4. Petominutne priče o lijepom ponašanju
  5. Petominutne priče o čaroliji
  6. Petominutne priče o odrastanju
  7. Petominutne tajanstvene priče
  8. Petominutne priče o osjećajima
  9. Petominutne priče o mudrosti
  10. Petominutne priče o dalekim krajevima

Petominutne šaljive priče za najljepše osmijehe

Zbirka priča pred nama sadrži avanture 101 dalmatinera, Paška Patka, Dame i Skitnice, Vaiane te štakora Remyja.

Priče su jednostavne za čitanje i razumijevanje te kratke, a šaljive dogodovštine njezinih junaka djeci će biti zanimljive i poistovjetive jer će ih podsjećati na vlastite nestašluke. Svaka stranica obiluje raznobojnim slikama te prilagođenom količinom teksta, što znači da će za čitanje svake priče biti dovoljno upravo pet minuta.

Tražite li za svoje dijete slikovnicu koja će mu zaokupiti pažnju, naučiti ga pokoju novu riječ i omogućiti mu da uživa u nestašlucima svojih najdražih likova, to ćete pronaći upravo u petominutnim pričama. A ako vam se sviđala ova, kladim se da ćete obožavati i Petominutne priče o prijateljstvu, Petominutne priče o obitelji i Petominutne priče za vesele trenutke.

Rose Strong
Latest posts by Rose Strong (see all)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *