NOKAUT NA GOODREADSU

KUPI KNJIGU OVDJE

_____________________________________________

Što reći? Parker me nokautirala i tresnuo sam na dupe.

Ponekad nam se čini da je život previše jednoličan, a na momente bismo ga se čak usudili nazvati dosadnim. U takvim se trenucima, više nego inače, prepuštamo čarima pisane riječi, koje nas uvijek uspijevaju, barem u mislima, odvesti u novu pustolovinu. Nokaut je tako pustolovina kojoj sam se ja ovih dana prepuštala. Ležeći na plaži i brojeći galebove koji su mi nadljetali nad glavom, zaključila sam da je Naklada Neptun potegnula odličan potez kada je u svoj asortiman suvremenih ljubavnih romana uvrstila Samanthu Young i Kristen Callihan.

Vrijeme je za nokaut.

Ako mislite da ste u životu svašta isprobali, morat ću vas izazvati pitanjem o tome jeste li ikada probali unajmiti dečka?

Parker Brown pametna je, mlada i ambiciozna žena, koja je u borbi za ostvarivanjem željene karijere bila prisiljena napraviti upravo to. Stvari su krenule u krivom smjeru kada se, umjesto njezinog lažnog dečka, u presudnom trenutku pojavio slavni boksač, Rhys Morgan.

Štreberica i sportaš koji naizgled nemaju ništa zajedničko odjednom su se tako našli u meču života. No najzanimljivije jest da će uskoro otkriti kako jedan drugome nisu suparnik, a prava prijetnja njihovim ciljevima jesu oni koji se njihovom vezom žele okoristiti.

Dok na zabavan i duhovit način pokušavaju stati na kraj novim i nenadanim emocijama, Rhys i Parker morat će dokazati koliko su zapravo jaki. Jer upravo njihova veza oružje je koje će protivniku moći zadati presuđujući nokaut.

Jeste li dovoljno hrabri?

Svaki puta kada čitam knjigu u kojoj likovi pletu svoju priču nižući niz ovako nevjerojatnih događaja i situacija, mami me pitanje je li takvo što moguće u realnom životu? Jeste li dovoljno hrabri da unajmite dečka kako biste spasili karijeru?

U današnje doba mladi često osjećaju pritisak društva i okoline koja ih tjera na vrlo imaginativna rješenja kada su u pitanju nezgodne situacije u koje ih se gura.

Mlade žene, primjerice, na svakom se razgovoru za posao besramno preispituje o tome jesu li majke ili planiraju li uskoro postati, a ako se žena usudi suprotstaviti se tom pitanju i odbija na njega odgovoriti, proglašava je se neozbiljnom i nepogodnom kandidatkinjom. Mogli bismo čak ići tako daleko da zaključimo da je laganje drugima u oči vještina bez koje nema preživljavanja.

Imajući to na umu, Parkerina odluka više nam se ne čini toliko nevjerojatna…

Ja Parker vidim kao odvažnu mladu damu koja stvari uzima u svoje ruke, a već samom njezinom odlukom o pronalasku lažnog dečka mogla sam zaključiti da ćemo imati materijala za uživanje. To što se taj dečko pojavljuje u liku Rhya Morgana samo je bonus kojim su me Young i Callihan počastile. Čak i da je na njegovu mjestu završio neki podeblji ljenčina, knjiga bi svejedno bila zanimljiva. Njezin glavni adut, koliko god nas fascinirao velikodušni boksač, jest upravo naša dama.

No nećemo našeg Rhysa zato odmah nemilosrdno otpisati. Naime, kada smo posljednji puta imali priliku čitati o boksaču? A boksači su itekako seksi.

Zarobljeni u najopasnijem meču njihovih života…

Nokaut uvodi dva lika, i dvije vrlo snažne osobnosti, koji svoje ciljeve pokušavaju pomiriti s novootkrivenim slabostima koju si dotad nikada ne bi bili priznali. Za Rhysa to znači suočavanje s paralizirajućim uspomenama koje mu gospodare životom, dok se Parker mora suočiti s činjenicom da su njezine želje i potrebe opravdane, iako drugi tako možda ne misle.

Njihova priča je priča o odrastanju i istinskom početku življenja. Pronalaskom jedno drugoga bivaju prisiljeni okrenuti novi list, suočiti se sa svojim strahovima i krenuti prema naprijed. Ono najbolje jest da koračajući tim putem uživaju u društvu jedan drugoga.

Ako vas je znatiželja navela da posegnete za ovim romanom, vjerujte, nećete požaliti. Naučit ćete nešto o obnovljivoj energiji i zapamtiti pokoju informaciju o boksu – a tko zna kada će vam to dobro doći.

Sve pohvale Neptunovcima na izboru ovog romana. Ja sam se vrhunski zabavila čitajući o boksaču i Zvončici.

Kladim se da ćete i vi.

Što još nudi Naklada Neptun?

Puno toga što ćete obožavati. Za ljubitelje suvremenih romana posebno preporučujem serijale Off – Campus i Briar U.

Čitali?

Rose Strong
Latest posts by Rose Strong (see all)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *