Max Monroe sef milijarder iz susjednog stana recenzija

ŠEF MILIJARDER IZ SUSJEDNOG STANA NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICA

KUPI KNJIGU OVDJE

__________________________________________________________________________

Autorski dvojac Laurel Ulen Curtis “Max” & N.A. Alcorn “Monroe” ujedinile su snage kako bi stvorile ime koje će stajati iza niza bestselera, pa tako i ovoga o kojemu danas čitamo. Šef milijarder iz susjednog stana prvi je roman u serijalu od četiri knjige, sve redom o seksi milijarderima. Ovu knjigu, a i njezin nastavak, Bratov najbolji prijatelj milijarder objavila je Stilus knjiga.

Kako je moj šef milijarder postao moj prvi susjed

Nakon našeg prvog susreta, zaključiti smo da se ne možemo smisliti. Ja sam bila previše direktna za njegov ukus, a on preveliki seronja za moj. Sudbina se nama prvi puta poigrala kada se ispostavilo da mi je Trent zapravo šef. Drugi puta to se dogodilo kada smo shvatili da smo prvi susjedi!

S vremenom se ispostavilo da je prilično pametan i uspješan, ali da mu šefovanje nikako ne ide, jer užasno se ophodio s ljudima. Kao dizajnerica interijera kojoj je karijera ovisla o tom poslu koji sam obavljala za njega, morala sam se potruditi da se naš tim ne razbježi od straha, pa sam poduzela nekoliko koraka koji su mu pomogli da se opameti.

Problem je u tome što je to bio i prvi korak prema našem međusobnom zbližavanju… a onda sam se zaljubila u svojeg šefa. Još je veći problem što ga se, ako želim zadržati profesionalnu etiku i svoj posao – moram odreći.

Max Monroe sef milijarder iz susjednog stana recenzija

Najkomičniji likovi na jednome mjestu

Roman započinje (srećom vrlo kratkim) uvodom iz perspektive najumišljenijeg i najužasnijeg lika o kojem sam u dugo vremena čitala. Taj tip misli da je bogom dan samo zato što se, hvalite me usta moja, dobro ševi. Jer, kao, to je jedino što žene zanima. Očigledno sam takve likove prerasla. Srećom, pojavio se u romanu samo još jednom i to usput, a priča se odmah prebacila na naše vesele protagoniste, Trenta i Greer.

On je zgodan i pametan šef milijarder, no ambicioznost ga ponekad potiče na pomalo kretensko ponašanje. Srećom, tu je naša Greer, nevjerojatna protagonistica pogana jezika, odrješitog stava i bez dlake na jeziku, koja svakome kaže ono što ga ide. Njezin lik toliko sam obožavala da sam nakon nekoliko poglavlja zaboravila to njezino grozno ime na koju su ju autorice osudile (slično kao i Rory – probajte oba imena izgovoriti glasno jedno za drugim, a da ne slomite jezik…).

Greer i njezina iskrenost nebrojeno su me puta nasmijali, a svaki su me puta maksimalno zabavili. Jednako kao i lik Caplina, Trentova prijatelja, svakim je razgovorom u kojem sudjeluje oživila priču, dočarala situaciju i osvojila čitatelja.

Max Monroe sef milijarder iz susjednog stana recenzija

Ludi i nezaboravni

Kao što sam ranije spomenula, knjiga je puna komičnih likova, duhovitih nadmudrivanja i prepucavanja. Obožavala sam pratiti promjene u glavnim likovima, jako se topi njihova odrješitost pod teretom trenutaka koji ih tjeraju da se međusobno zbliže.

Jedva čekam upoznati ostale likove u serijalu, jer su dobri temelji već postavljeni. Knjiga završava tajanstvenim uvodom u iduću priču, što je meni dovoljno da požurim i po drugi dio serijala. Max i Monroe mogu me slobodno zabilježiti na listu svojih službenih fanova.

Na pravom putu, uz šefa milijardera

Stilus zna da su milijunaši uvijek aktualna tema, pa ne štede na njima. Na pravom su putu da nam do kraja zavrte glavom izborom knjiga kojima nećemo moći odoljeti ni da to želimo. Prošli tjedan pisala sam o njihovoj uspješnici Udajem se za šefa milijardera, koju obavezno morate pročitati ako su ovakvi likovi vaš cup of tea. Ovu knjigu čitala sam kao dio izazova Knjige iz staklenke (u katogoriji “knjiga o zločestom šefu”) kojemu se u svakome trenutku možete pridružiti.

Jeste li i vi slabi na romane o milijunašima ili vas više privlači neka druga vrsta zločestih dečki?

Rose Strong

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *