Nadia Lee Udajem se za šefa milijardera recenzija

UDAJEM SE ZA ŠEFA MILIJARDERA NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE

______________________________________________________________________________

Knjige poput ove podsjete me zašto volim ljubavne romane. Udajem se za šefa milijardera prvi je roman koji sam čitala autorice Nadie Lee, i prvi objavljen u Hrvatskoj, u izdanju Stilus knjige. Ova suvremena ljubavna priča osvojit će vas na prvu i natjerati vas da obožavate svaku njezinu stranicu.

Upomoć, udajem se za šefa milijardera!

O njemu morate znati nekoliko stvari: ime mu je Nate, nevjerojatno je seksi i moj je šef. Tako je, ja sam njegova pomoćnica i mogu vam reći da mi to iz prve ruke daje uvid u to koliko je taj čovjek dobroga dosad napravio, što god drugi mislili o bogatašima. To je razlog (osim njegovih trbušnjaka, dakako), zašto mi se toliko sviđa.

I zašto sam mu odlučila pomoći kad me zamolio da ja budem ta koja će se za njega natjecati na nekoj smiješnoj aukciji. Nisam računala na to da ću se idućeg jutra probuduti udana za tog vražjeg milijardera. Čini se da ono što se dogodi u Vegasu ne ostaje u Vegasu, jer nas smo se dvoje vratili doma s vjenčanim prstenjem jednako stvarnim kao i vjenčanim listom.

Logično je da taj brak odmah poništimo jer stvari su za nas nemoguće, zar ne? To je bio i moj, vrlo logični zaključak. Ali moj se suprug nije složio.

Nadia Lee Udajem se za šefa milijardera recenzija

Ovu ćete obožavati!

Moram priznati da me ova knjiga baš zabavila. Kad sam ju kupovala, nisam ju skinula s police, već iščupala iz kutije onog dana kad su u knjižari dobili novu pošiljku knjiga. Odmah sam zamijetila ružičaste korice, izvukla ju van i stavila na blagajnu, dok se gospođa za blagajnom samo smijala. Nisam pročitala o čemu se radi, nisam čak ni imala pojma da će se objaviti. A roman je pun pogodak!

Slabijom točkom smatrala bih trenutak u kojem likovi odlučuju da neće pokrenuti rastavu braka da ne razljute/povrijede starog ujka, jer stvarno ne padam na takve sasvim nerealistične izlike, ali ti se razlozi brzo promijene pa na kraju nisu utjecali na moj ukupni dojam. Knjizi dajem zavrijeđenu peticu. Možda je ovaj roman generalno tako dobar zato što je autorica napisala više od 25 romana o – pogađate – milijunašima!

Zanimljiva zavrzlama

U romanu upoznajemo Evie i Natea koji se od prvog trenutka igraju mačke i miša. Ona je ambiciozna djevojka koja se želi dokazati, a on je bogataš koji želi isto. Oboje namjeravaju svijetu pokazati da su uspješni, vrijedni i marljivi, bez obzira na to odakle potječu i koliko imaju. Neko vrijeme se zato uspiju praviti da se jedno drugome ne sviđaju.

Iako čitamo puno ljubavnih romana u kojima glavnome junaku ne fali zelembača, Nate se neće samo stopiti sa svima njima, ponajviše zato jer se, za početak, ne drži kao glavna (i napuhana) faca u gradu. Njegov pristup braku s Evie, kad jednom kad je saznao kako su se oženili, bio je zreo i simpatičan, čak i sladak.

Oduševljava ga Eviena neočaranost njegovim bogatstvom, pa čak i činjenica da ona želi pobjeći iz braka s muškarcem koji bi joj mogao pružiti financijsku sigurnost. Mislim da to dovoljno govori i o njezinom liku pa se ne moram posebno truditi dočarati vam zašto je toliko simpatična.

Nadia Lee Udajem se za šefa milijardera recenzija

Udajem se za šefa milijardera! I ja bih!

Gdje li samo rastu takvi, posvećeni i lojalni bogataši, da uplatim neki izlet nakon ove korone? Naravno, pitam za prijateljicu 😛

Šalu na stranu, ako ste u potrazi za vrckavim, slatkim i romantičnim štivom, ovo je knjiga koju ste tražili. Evie i Nate su zabavan, na početku nesiguran i pomalo izgubljeni par koji su u brak gurnuti pukom (ne)srećom, a devet mjeseci nakon što su rekli sudbonosno “da” dobit će i posve neočekivani bonus. Njihova priča istovremeno je topla i seksi, a to je zapravo ona najzanimljivija kombinacija.

Osim što ćete pročitati ovaj roman, a možda i poneki od ovih, nadam se da ćete i vi mene u komentaru nasmijati s nekom dogodovštinom koja vam se dogodila dok ste kupovali knjigu.

Rose Strong

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *