Dama se nikad ne predaje

DAMA SE NIKAD NE PREDAJE NA GOODSREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE

_________________________________________________________________________________________

Dama se nikad ne predaje peti je i posljednji nastavak u seriji povijesnih ljubavnih romana Goropadnici iz Halstead Halla autorice Sabrine Jeffries. Kao i prethodni romani, objavljen je u Nakladi Neptun.

Dama se nikad ne predaje, čak ni tada

Samo se Celia još nije udala. bakinim ultimatumom da si do kraja godine pronađe muža, odlučuje dati šansu trima proscima. No njezin plan malo je lukaviji od udaje. Tu u priču ulazi inspektor Pinter. Potreban joj je kako bi istražio muškarce koje je uzela u razmatranje. No stvari joj ne idu po planu zato što joj se on…sviđa.

Gospođa Plumtree bila je jasna kad je Pinteru zaprijetila da će Celiu razbaštiniti ako se oženi s nekim poput njega. Niti je pripadnik visokog staleža, niti ima novca. Njihov brak samo bi njemu mogao pogodovati, a gospođa Plumtree nije spremna svoju unuku tako jeftino prodati. Zato se Jack mora suzdržavati i praviti da mu se Celia ne sviđa.

No njezina baka zaboravila je jednu stvar. Celia ima svoj plan i ništa je neće spriječiti da dobije muškarca kojega zaista želi. Jer osim u ljubavi, dama se nikad ne predaje.

Dama se nikad ne predaje

Misterij koji smo postepeno otkrivali

Čitajući knjige u ovome serijalu, otkrivali smo tajnu obitelji Sharpe koja je desetljećima bila zakopana. Braća i sestre unuci gospođe Plumtree, osim što su pokušavali pronaći životnog partnera kako bi se povinovali bakinom ultimatumu i vjenčali unutar godinu dana, paralelno s time pokušavali su saznati jesu li njihovi roditelji doista ubijeni kao što se dugi niz godina vjerovalo.

Slučaj je na kraju riješio upravo protagonist ovog romana. Čitajući ovaj roman slažemo posljednju slagalicu koja nam pomaže u otkrivanju tajne. Nakon što dobijemo informacije koje s nama može podijeliti samo Celia, upoznajemo nove aktere tragične igre sudbine koja se odigrala godinama ranije. Zahvaljujući detektivskim vještinama Jacksona Pintera, njegovim vezama i poznanstvima, istina se polako otkriva.

Dama se nikad ne predaje

Knjiga i serijal

Ovim romanom Neptun se oprostio od autorice S.Jeffries. Počastili su nas svim njezinim serijalima, pa tako i romanom Noć poslije Božića. Spomenuta knjiga nije službeni dio serijala, ali i njemu se pojavljuju likovi iz Goropadnika, pa svakako preporučujem knjigu da biste si cijelu priču lijepo zaokružili.

Veselim se novim autorima koje će Neptunovi uvesti i nove romane u kojima ćemo uživati. Dotad mi svakako napišite koji je vama najdraži roman u ovoj seriji?

Rose Strong

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *