SAMO IGRA NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE

_________________________________________________________________________________

Samo igra je treći nastavak u sportskom ljubavnom serijalu Game On koji objavljuje Naklada Neptun. U izvorniku joj je naslov The Game Plan, a nakon ove knjige slijede još dva nastavka, od kojih drugi još nije napisan.

Samo igra i samo zabava

NHL-ov centar Ethan Dexter dosad je bio zainteresiran samo za nogomet. A onda je ugledao Fionu. Ona je šogorica njegova najboljeg prijatelja i žena koja živi u drugome gradu. Čak i kad bi ga htjela, njihovi životi previše su različiti i žive predaleko jedan od drugoga.

Ali čim dobije dokaz da bi se na neki nevjerojatan način i on njoj mogao sviđati, Dex kreće u akciju. Odlučuje da će njih dvoje uspjeti.

Fiona zna da bi bilo najbolje pobjeći od Dexa, ali on je jednostavno previše primamljiv, čak i usprkos tome što se priča da je djevac. Njezin život trenutno je jako kompliciran, a veza s njime značila bi nova odricanja. Međutim, ne može mu odoljeti.

Hoće li se taj odnos pretvoriti u potpunu katastrofu? Ili će ih na neki način spasiti?

Kristen Callihan: Samo igra

Iskustvo na TikToku

O ovome sam romanu prošli tjedan puno govorila na TikToku. Snimala sam video uživo, a za temu sam si zadala komentiranje upravo ove knjige i uspjela prikupiti zanimljivu ekipu. Osim nekoliko booktokerica, slušalo me i nekoliko muškaraca. I bili su zaista aktivni. Ako ste ikad sudjelovali u snimanju uživot na TikToku, znate da pismeno možete domaćinu postavljati pitanja i mogu vam reći da su se dečki na trenutke zaista entuzijastično uključivali u raspravu.

Znate što ih je najviše zaintrigiralo, osim činjenice da se u romanu radi o sportašu? To što je Dex djevac. Tako su dečki, s obzirom da nisu čitali knjigu, imali hrpu svojih teorija o tome zašto je Dex djevac. Razmišljali su o tome što se njemu dogodilo i je li to uopće istina ili samo igra kojom se služi da nasamri djevojke da ga požele “podučiti zanatu”. Ostavljam svakome od njih na izbor hoće li možda pročitati knjigu, ali u svakome slučaju bilo mi je izuzetno zabavno i drago da su se pridružili raspravi na tako aktivan način. Ovo je ujedno bio i prvi puta da sam vodila tako entuzijastičan razgovor o ljubavnim romanima s muškarcima.

Vrhunska knjiga

No nije ni čudno da su dečki poželjeli čuti malo više o romanu. Kad čujete da imate posla sa visokim, bradatim, tetoviranim i nabildanim sportašem koji je djevac, poželite znati više. Koliko je ta kombinacija nevjerojatna, dovoljno govori činjenica da je i muškarcima čudna. No naravno, iza te njegove situacije postoje jako dobri razlozi, a mi jedva čekamo da se Dex dovoljno opusti i otvori pa da ih podijeli s nama.

Reći ću samo da je ta njegova situacija prouzročila popriličan broj problema, a na kraju i težak, ružan skandal. Kao što to obično biva dok poznata osoba zapne za oko javnosti i obožavateljima, od ispod kreveta izvlači se prljavo rublje. A stradaju obično oni nevini. Zato vam s pravom govorim da je ovaj roman izrazito dinamičan i zabavan, nepredvidljiv i izazovan.

Kristen Callihan: Samo igra

Njihovo mjesto pod suncem

Potpuno drugačiji karakterom, Dex i Fiona odlično se nadopunjavaju. Ona je puna života, energična i sarkastična. On je šutljiv i miran i raspolaže vještinom koja otapa ženska srca: zna brinuti za malu djecu. Problem koji ih dijeli je fizička razdaljina, koja postaje prepreka koju moraju prijeći. Veza na daljinu dugoročno nije izvediva, što znači da će morati donijeti odluku o tome da žive zajedno. Ali što to za njih dvoje znači? Koji od njih će ostaviti svoj sadašnji život da se prilagodi drugome?

To pitanje potaknut će ih da sami sebe dublje preispitaju. Fiona se i sama nalazi na nekoj vrsti prekretnice. Nezadovoljna na poslu, bori se sama protiv sebe i svojih dosadašnjih odluka. Svjesna je svojih slabosti, ali ne zna na koji ih način iskoristiti za napredak. Ona je lik kojega većina nas razumije. Baš puput nje, i većina nas ponekad ima osjećaj da ne znamo kako napijed, kada važemo bi li bilo bolje stisnuti još malo ili odustati.

Samo igra i samo čitanje

Dexovu i Fioninu priču pratit ćemo uz redovita pojavljivanja Graya i Ivy, zbog čega će knjiga biti još zanimljivija. Poznati likovi pomoći će nam da se osjećamo kao kod kuće, kao da sjedimo uz najbolje prijatelje i uživamo u životima koji žive.

Za slučaj da još niste počeli čitati romane u ovoj seriji knjiga, prvi na redu vam je Samo jednom, a drugi Samo prijatelji. Uz ovu autoricu, ako uživate u sportskim ljubavnim romanima, svakako vam preporučujem i knjige Elle Kennedy. A kad već pričamo o Elle, Neptun nas je počastio još jednim njezinim romanom. Sve o njezinim knjigama zato pronaći možete ovdje.

Dok čekamo idući nastavak u seriji Game On, napišite mi koja vam se od odsad objavljenih knjiga najviše sviđala?

Rose Strong
Latest posts by Rose Strong (see all)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *