Dobitna kombinacija

DOBITNA KOMBINACIJA NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE
___________________________________________________________________________

Dobitna kombinacija već je deveti po redu roman u serijalu Chicago Stars, objavljen prošle godine u izvorniku, a kao i svi prethodnici, u Hrvatskoj preveden u nakladi Mozaik knjige.

Njih dvoje su dobitna kombinacija

On je rezervni vođa obrane u prestižnom klubu američkog nogometa, Chicago Stars. Svi znaju za njega. Za Thaddeusa Walkera Bowmana Owensa. Njegovi talenti nisu poznati samo na terenu, on je dobro znan i u poduzetničkim vodama. Upravo zato pristao je biti lice s reklame luksuznih satova.

No nije računao na to da će satove zajedno s njime reklamirati i Olivia Shore. Operna megazvijezda. Diva. A on nije imao strpljenja za dive.

No njihov zategnuti odnos polako zasjene prijeteća pisma, tajanstveni pozivi i opasni susreti koji ih na kraju… zbliže. Njihove različitosti nekako se međusobno počnu nadopunjavati, a operna pjevačica i nogometaš uskoro će shvatiti da imaju jedno drugome puno toga za ponuditi. Ponekad se suprotnosti jednostavno privlače. Ponekad su dvije različite boje jednostavno… dobitna kombinacija.

Dobitna kombinacija

Serijal uz kojega se ostaje

Davne 1994. S.E.Phillips napisala nam je roman Ili ti ili nitko, prvi u seriji iz koje godinama kasnije čitamo i ovu knjigu. Odonda smo čitali apsolutno sve knjige iz te serije (On i nijedan drugi, Samo moje dijete, Komadić sna, Ovo moje srce, Dođi i poljubi me!, Rođeni šarmer, Prva večernja zvijezda). Danas čitamo i Dobitnu kombinaciju!

S.E Phillips autorica je s kojom sam zavoljela ljubavne romane, a njezine knjige godinama skupljam i do svake sam došla na jedinstveni način. Neke sam udomila nakon što su ih i knjižnice otpisale, neke sam dobila od dragih osoba. Smatram ih ne samo dijelom svoje knjižnice, već i romane s kojima u paketu dolaze drage mi uspomene. Njezine knjige jednostavno su tople, prizemne i tako stvarne.

Tko je točno ovdje diva?

Dragi naš nogometaš voli briljirati, osvajati nagrade i biti zvijezda dana. Nije mu u krvi nekome se sklanjati s puta. No Thad ubrzo shvaća da je s pojavom Olivie Shore u svojoj okolini dobio poštenu konkurenciju. Ona je toliko uspješna i sposobna da uza nju on jednostavno ne može ostati na broju jedan. I to ga muči.

Muški ponos najopasniji je za muškarce same, Olivia to jako dobro zna. Njezin bivši partner sam je sebi presudio jer nije mogao podnijeti život u sjeni jedne žene. Zato je odlučila ostati sama. Nemoguće je da bi jedan nogometaš uspio živjeti život bez da se konstantno natječe s njome. Uza sve nevolje koje donosi komplicirani odnos s Thadom, život joj dodatno ugrožavaju prijeteće poruke koje joj uporno pristižu, a u kojima je anonimna osoba optužuje da je ona kriva za smrt njezina bivšeg partnera.

Dobitna kombinacija

Još jedna dobitna kombinacija

Mislim da je logično zaključiti da će ovaj roman biti prava dobitna kombinacija za svakoga tko uživa u ljubavnim romanima koji istodobno u odnos likova unose i jedan sloj opasnosti i izazova. A bome i prevrata. Odnos Olivie i Thada od samoga je početka napet, što znači da će nas privući da ih pažljivo pratimo. Knjiga je puna pomalo misterioznih situacija koje plijene pozornost jednako kao i stalna napetost među likovima. Njih dvoje redovito odmjeravaju snage domišljatim verbalnim okršajima kojima ćemo se dobro nasmijati i koji će nas itekako zabaviti.

Dobitna kombinacija odlična je knjiga za prave ljubitelje S.E. Phillips i obožavatelje ljubavnih romana općenito. Može se čitati i zasebno i kao dio serije, a meni su posebno dragi bili dijelovi u kojima se spominju likovi iz prethodnih romana. Ah, ta nostalgija!

Ukoliko vas zanima još knjiga ove autorice, čitati o njima možete ovdje.

Rose Strong
Latest posts by Rose Strong (see all)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *