Vi Keeland Šef iz snova recenzija

ŠEF IZ SNOVA NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE

___________________________________________________________________________

Kad je ova knjiga najavljena, a kasnije i objavljena, čula sam puno oduševljenih povika obožavateljica (među kojima sam i ja) koje su neke od romana ove autorice čitale već na engleskom. Znanje nam je tako objavilo roman nove autorice prevođene na više svjetskih jezika, Vi Keeland, koju su odlučili predstaviti romanom
Šef iz snova. Recenzija ove knjige odonda je stajala na staroj adresi bloga. No s obzirom da se i dalje zanimate o knjizi, odlučila sam vam olakšati pretragu i recenziju preseliti ovamo.

Vi Keeland Šef iz snova recenzija

Šef iz snova ili noćne more?

Reese je taman pokušala pobjeći s dosadnog spoja kad joj je dotični gospodin ušetao u život, oborivši je s nogu izgledom Apolona, opasnom karizmom, domišljatim umom i britkim jezikom.
Nakon toga nastavila je susretati Chasea tako dugo dok se nije pokazalo da je on u neku ruku zaslužan za pronalazak njezinog novog radnog mjesta.
I ne samo to, Chase na kraju postane njezin šef.

I to ne vlastitom voljom, ako se njega pita. Chaseu novo stanje stvari nikako ne odgovara jer Reese odlučno odbija njegova nastojanja da vezu među njima podigne na novu, i puno zanimljiviju razinu – onu seksualne prirode.

No privlačnost među njima ne može se ignorirati pa jedan i drugi moraju donijeti važnu odluku: bi li se mogli istodobno prepustiti zajedničkoj strasti i zadržati profesionalan odnos unatoč svemu?
Jer puno je toga, osim mogućih slomljenih srdaca, na kocki.

Vi Keeland Šef iz snova recenzija

Prvi od mnogih

Svaki puta kada nas neki izdavač počasti izborom novog autora, meni je to razlog da ga još više zavolim. Za nas čitatelje to je prilika da pratimo nove trendove, upoznamo se s nekim drugačijim stilovima i saznamo za neko novo ime koje će nas neminovno dovesti do još pokojeg novog imena, a to je način na koji se šire horizonti i upoznaje s radom još više proslavljenih autora (pa čak i onih koji su tek u usponu).

Zahvaljujući romanu Šef iz snova, Vi se našla na prvom mjestu New York Timesove liste najprodavanijih e-knjiga. 

U ovom romanu, prvome od, vjerujem, mnogih koji će još biti objavljeni, upoznajemo Chasea i Reese, šefa i djelatnicu koji se za zabavan način nose s uredskom romansom. Jedan drugome najslađe su i, dakako, zabranjeno voće, a nas iz stranice u stranicu uveseljavaju novim razlozima zašto bismo trebali navijati za sretan završetak njihove pomalo zločeste i zabranjene veze.

Prognoze su odlične za sve strasti željne čitatelje

Keeland zna napisati roman u koji će uvrstiti likove koji se suočavaju sa svakodnevnim situacijama, u kojima se i mi sami ponekad koprcamo. Hajde, priznajte si, sigurno ste na poslu barem jednom naišli na nekog slatkiša pred kojim vam je srce brže zakucalo. Možda je taj netko bio upravo vaš šef. Pa ljudi smo, u krvi nam je da se zaljubljujemo. Upravo zato volimo čitati romane u kojima likovi, poput Reesa i Chasea na duhoviti način prevladavaju prepreke poput straha pred osudom i bojazni od gubitka posla i kredibiliteta te općenito nervoze pred emocijama koje su intenzivnije nego bilo koje koje su ranije doživjeli.

Već sam čitala nekoliko romana Vi Keeland, a poznajem ju i preko suradnji s jednako plodnom autoricom Penelope Ward.
Šef iz snova u originalnom naslovu Bossman objavljen je 2016. godine, a s obzirom da Vi objavljuje nekoliko romana godišnje, uopće ne sumnjam da su u Znanju već pronašli cijeli niz poslastica kojima će nas u daljnjim mjesecima uveseljavati. 

Što vi kažete na izbor ove autorice? Jeste li oduševljeni jako ili najjače?

Ovdje možete pronaći još sličnih romana.

Rose Strong

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *