PODVALA NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE

_____________________________________________________

Sjećate li se one daaaavne 2016. kada je objavljena Pogodba, prva u serijalu Off-Campus? Četiri godine kasnije u izdanju Naklade Neptun svjetlo dana je ugledala i Podvala, zadnji od četiri romana u spinoff serijalu Briar U. Stigli smo do kraja avanture koje se nikada nećemo zasititi!

Još jedna podvala za kraj

Taylor je stigla u Briar U puna nade u to da će se napokon uklopiti, no slučajno je završila u sestrinstvu Kappa Chi čije spačke su naširoko poznate i poprilično okrutne. Jedne joj je večeri podvaljena igra Izazov ili izazov, pa je bila prisiljena zavesti zlatnog dečka sveučilišta, Conora Edwardsa.

Ono čemu se nije nadala, bilo je da će Conor objeručke prihvatiti njezinu igru i predložiti joj da je nastave igrati i nakon zabave na kojoj su se upoznali.

I tako je “ružno pače” pronašlo dečka! Dok su zajedno koračali kroz hodnike sveučilišta, Taylor je počela shvaćati da se iza maske šarmantnog surfera krije puno više od fakultetskog zavodnika. I koliko god se trudili odolijevati jedno drugome, nije im to išlo od ruke. Taylor je i sama pred njim počela otkrivati svoju ranjivu stranu.

A tada su se počeli pitati: igraju li oni i dalje tu igru ili su podvalili sami sebi?

elle kennedy podvala recenzija briar u

Arrivederci, Briar U

Vjerujem da mi se nećete puno protiviti ako ustvrdim da se s ovim nastavkom opraštamo s jednim od najpopularnijih i najživahnijih serijala u žanru ljubavnih romana. Surfer s plemenitim ciljem i djevojka s kompleksom ružnog pačeta zavrtjet će nam glavom jednako kao i svaki par koji smo dosad upoznali.

Jako dobro već znamo da Elle zna zaplijeniti čitateljevu pažnju, a ovaj puta posebno mi se sviđa naš junak Edwards, prikriveni ljubitelj prirode velikog srca.

Likovi se i ovaj puta susreću s problemima s kojima se prije ili kasnije susretne svaka mlada osoba: potrebno je pomiriti ljubavni život s obiteljskim, a u isto to vrijeme započeti karijeru kako bismo opravdali vrijeme, novac i nade koji su uloženi u naše fakultetsko obrazovanje.

elle kennedy podvala recenzija briar u

Prava podvala!

Ljudi moji, podvalili su nam. Neptunovke i autorica navukle su nas na najbolji new adult serijal u cijeloj regiji, pa bismo sada, nakon četiri godine vjernog praćenja, mi morali pronaći način kako da se oprostimo od likova koje smo obožavali. To neće biti nimalo lak posao, no znam što bi nam ga moglo olakšati: sljedeći novitet iz Neptuna koji će nam otvoriti vrata prema avanturama novih likova iz pera možda nekog novog autora.

Što se tiče ovog romana, pozdravit ćemo u njemu neke od likova koje smo upoznali u prijašnjim nastavcima, ali roman i dalje možete čitati kao zasebnu cjelinu ako se još niste upoznali s ostatkom serijala.

Ništa osim pohvala

Od Briar U serijala dobivali smo samo najromatičnije ljubavne priče, najsočnije i najhumorističnije dijaloge te najseksi scene. Prijateljstva likova iz knjiga zagijala bi i najhladnija srca, a zapleti su nas uvijek tjerali da još jače navijamo za sretan završetak. Ovaj serijal stekao je toliku popularnost u svijetu, Hrvatskoj i regiji da nikad nisam naišla na čitatelja koji bi zatvorio bilo koju od knjiga i ostao razočaran.

I zato, dok nostalgično spremam i ovaj roman na policu, vjerujem da priča nije mogla završiti bolje nego Podvalom.

Off-Campus i Briar U

Ako ste čitatelj koji se tek upoznava s djelima Elle Kennedy, korisno će vam biti znati da se svaki od njezinih nastavaka može čitati neovisno o ostalim romanima iz serijala. No ako želite priče vrućih hokejaša pratiti pravilnim redoslijedom, čitajte ih ovako…

Off-Campus: Podvala, Pogreška, Pogodak, Pobjeda

Briar U: Potjera, Ponuda, Pokora, Podvala

A ako vas zanima što vam još nude marljivi prstići naših Neptunovki, najbolje je da kliknete upravo ovamo i proučite sami.

Rose Strong
Latest posts by Rose Strong (see all)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *