Djevojka na lošem glasu

DJEVOJKA NA LOŠEM GLASU NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE

_________________________________________________________________________________________

Djevojka na lošem glasu drugi je roman u new adult ljubavnom serijalu Avalon Bay. Kao i prethodnik, Kompleks dobre djevojke, objavljen je u Nakladi Neptun.

Najbolja djevojka na lošem glasu

Njezin povratak zazvoni u gradu i u Evanovim ušima. Njegova Genevieve se vratila. Nekad zločesta djevojka, najbolja koju je sreo, jedina koju je volio, ponovno je u gradu.

Ali se promijenila. Odlučila je postati samosvjesna, ozbiljna i pametna. Sve što nekad nije bila. Što to znači za njih? Evan je i dalje siguran da su si njih dvoje suđeni. No ako se Genevieve promijenila, morat će se i on. Nekad turbulentan, strastven par morat će naučiti zadržati strast, ali obuzdati potrebu za samouništenjem.

Počinje razdoblje promjena, odrastanja, samospoznaje i još veće strasti… ako je to uopće moguće.

Djevojka na lošem glasu

Zašto volimo Elle Kennedy?

Jer možemo računati da će nam Elle osigurati roman o kojem ćemo dugo razgovarati. Poznata je po tome da pred svoje likove servira izazove koji su često i nama čitateljima nemili. Ovaj puta odmah na početku pred protagonisticu Genevieve stavila je majčinu smrt, a kao da to samo po sebi nije dovoljno teško, saznajemo da njezina majka nije bila mama na koju bi djevojka mogla računati. Odmah u startu počinjemo pomalo suosjećati s našom zločestom djevojkom na lošem glasu. Možda je neke pogreške napravila jer nije bila zločesta, već izgubljena?

A onda se u priču plete Evan, taj zločesti dečko koji je uvijek potpirivao njezinu vatru. Uvjeren je da su si suđeni, no ako poželi biti s njome i sam će se morati promijeniti, priznati si svoje greške. I zato je ova knjiga tako dobra. Ovo je ljubavi roman pun napetosti, romantike, slobode i… promjene. Ovo je priča o preuzimanju odgovornosti.

Ovo je sjajna priča o novom početku, spoznavanju sebe i kroćenju naših nagona. O sazrijevanju. O ljubavi, napokon pravoj, zreloj i sigurnoj.

Još jedan pogodak

Znam da smo Kennedy upoznali sa serijalom o sportašima (Off-Campus i Briar U), ali meni je Avalon Bay i dalje nešto najbolje što je izašlo iz njezinog pera. Jednostavno volim te knjige. Obožavala sam Kompleks dobre djevojke i jednako volim i Djevojku na lošem glasu.

Sviđaju mi se likovi koji se u obje knjige toliko dobro međusobno nadopunjuju. Što duže čitate ovaj roman, uviđate da obje dosadašnje priče zajedno čine jednu slatku, romantičnu cjelinu. Pokazuju nam da nas životne staze ponekad odnesu na neočekivana mjesta, pred nas dovedu neočekivane ljude i ponude nam neočekivane prilike, koje možda nismo ni znali da čekamo.

Djevojka na lošem glasu

Djevojka na lošem glasu nije posljednja

Najbolja stvar u vezi ovog serijala je da ne završava s ovom knjigom. Elle je ove godine objavila treći nastavak, The Summer Girl, a sudeći po dosadašnjem tempu objavljivanja u Hrvatskoj, sigurna sam da će nam Neptun omogućiti da u njemu uživamo na idućem ljetnom godišnjem odmoru.

Jeste li već uživali u ovome romanu?

Rose Strong

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *