Elle Kennedy Pogodak Off-Campus #3 recenzija

POGODAK NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE

____________________________________________________________________

Dakle, ima li ovdje netko tko još nije zavirio među stranice nekog romana autorice Elle Kennedy? Najozbiljnije, ljudi? Ja ovdje pišem već o trećem romanu iz njezinog serijala Off Campus, tako da ne želim čuti nikakve razloge ako još niste pročitali prvi i drugi dio. Hajmo, bacajte se na čitanje. Ne, zapravo, znate što, bolje najprije pročitajte ovu recenziju na koju sam potrošila posljednja dva sata svog života pa mi recite da upravo niste otkrili najbolju knjigu na svijetu. Ovo je Pogodak, najnoviji roman iz Naklade Neptun. Priča je to jednog i jedinog Deana Heyward Di Laurentisa, majstora među zavodnicima i čovjeka s vlastitom životnom filozofijom. 

Pun pogodak

Bliži se kraj akademske godine što bi značilo da bi prosječan student trebao imati barem nekakvog pojma o tome što želi od života. No Allie je baš sad nešto puklo i pojma nema u kojem smjeru bi trebala krenuti u bližoj budućnosti. Onda joj se još dogodi i prekid s dečkom što baš i ne doprinosi kvaliteti općeg stanja, a u svemu tome, nekako se nađe suočena s utjehom koju joj je spreman ponuditi Dean Heyward Di Laurentis – u krevetu.

Dean živi po vlastitoj filozofiji i vlastitim pravilima i mora mu se priznati da su do sad sasvim solidno funkcionirala. A onda se dogodila Allie. Jedina djevojka koja može ono što ni jednoj prije nje nije uspjelo: odoljeti mu. Deanov svijet okreće se naglavačke dok pokušava svojim šarmom osvojiti neosvojivu djevojku, a ono što će usput otkriti o sebi naučit će ga da je sposoban za puno više od postizanja tu i tamo kakvog pogotka.

“Ja radim što god želim i kad god to želim. I boli me kurac što drugi misle o meni.”

To joj privuče pozornost. “Zvuči divno. Tko ne bi volio uvijek raditi samo ono što želi? Nažalost, u životu to ne ide uvijek baš tako.”

“Ide, ako život radi za tebe, a ne ti za njega, bejbi.”

Upoznajte moj najdraži par

Ok, sad je definitivno: Dean i Allie su moji omiljeni likovi u ovom serijalu. Oba su totalno pukli i apsolutno su savršeni! Osim ako Tucker nešto ne izvede u zadnjoj knjizi i natjera me da se predomislim, ovaj par moji su favoriti. Njihova dinamika mi je najzabavnija i karakteri su im razigrani i upušteni na meni jedan nenadmašiv način. 
Humor, humor, humor. Seksi humor. Zabavan seksi humor na apsolutno svakoj stranici. Ljudi moji, ovaj roman pomlađuje. Ovaj roman briše bore s lica i lijepi tamo cerek koji se ne skida do zadnje stranice. Rijetko kada mi se roman u prijevodu svidi više nego u originalu, ali ovaj prijevod stvarno pomiče granice. 

Mislila sam da nakon Pogodbe i Pogreške nije moglo bolje, no iznenadila sam se. Osim Deana i Allie, u ovom nastavku pratimo i dogodovštine likova koje smo već upoznali, a ako ste se slučajno dosad dvoumili biste li trebali ovom serijalu dati šansu, pozivam vas da riskirate, jer dajem ruku u vatru da vas neće razočarati. Rijetko se događa da pronađem serijal u kojemu sam tako apsolutno zadovoljna baš svakim nastavkom, ali nakon ovog serijala, mogu mirne duše odahnuti. 

Omaaajgaaad, a kakav tek ova knjiga ima završetaaaak! Ja ne vjerujem! Kao što vidite, ja sam na nekoj posebnoj vrsti adrenalina i više se niti ne pokušavam kontrolirati. Taman kad pomislim da imam otprilike neku sliku toga kako bi se stvari trebale u zadnjoj knjizi odvijati, evo novog šoka. Evo novog fantastičnog, neočekivanog, fenomenalnog preokreta! I to s kojim tek likovima u glavnoj ulozi?! Je*eno ne vjerujem! Kak’ ću ja čekati nekoliko mjeseci do zadnjeg dijela?

Recept za ljeto

Godišnji su u punom jeku, a vi tražite frajera da dijeli s vama ležaljku? E pa, našle ste ga. Povedite sa sobom Deana, zaista nema smisla da tražite dalje.

Rekla bih vam da će vam njegove vještine s ledenog terena rashladiti dane, ali budimo realni. Neće. Bit će vam vruće, vruće, vruće. Ali koga briga. Želite ga i zaslužujete ga.

Kupite si Pogodak!

Disclaimer: ova recenzija prvi je puta objavljena 13.7.2017. na staroj adresi bloga

Rose Strong

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *