Povratak

POVRATAK NA GOODREADSU

SLUŽBENA WEB STRANICA AUTORICE

KUPI KNJIGU OVDJE

_______________________________________________________________________

Povratak je peta knjiga u seriji ljubavnih romana Off-Campus, roman koji nitko nije očekivao, a sve nas je oduševio. U njemu ćemo čitati o likovima koje smo upoznali u Pogodbi, Pogrešci, Pogotku i Pobjedi, o hokejašima na ledu sa sveučilišta Briar. Romani su objavljeni u Nakladi Neptun, a romanu je u izvorniku naslov Legacies.

Povratak u ekipu

Logan i Grace, Dean i Allie, Sabrina i Tucker, Hannah i Garrett vratili su se da nam pokažu kako to izgleda iza sretnog završetka. Čeka nas jedno veliko vjenčanje, jedna prosidba, jedno tajno vjenčanje i jedna neočekivana trudnoća. Tri godine nakon što su diplomirali, naše društvo i dalje prijateljuje. Bliže ili dalje jedni od drugih, žive svoje živote i spremni su na nove korake i nove pobjede.

Dobrodošli natrag u ekipu. Možete li pogoditi kakvu naši dečki dalje igru za sebe planiraju?

Povratak

Povratak u ekipu

U ovome romanu glavne uloge imaju: jedan jezivi lutak Aleksandar, jedan kokosov orah, neočekivana snježna mečava i jedan dres s natpisom GRAHAM.

Radnja romana Povratak odvija se tri godine nakon što su likovi diplomirali i nakon radnje sve četiri glavne knjige. Upravo zato, nužno je da ste pročitali sve nastavke, inače vam ništa o čemu ćete ovdje čitati neće imati smisla. Potrebne su vam informacije iz prethodnih knjiga, a to zapravo nikako ne može biti problem, već samo olakotna okolnost. Jer ako new adult serijal Off-Campus još niste pročitali, vrijeme je da se oduševite.

Ovaj roman podijeljen je u četiri dijela koji su međusobno povezani, no u svakome glavnu ulogu ima jedan od četiri para.

Povratak

Povratak likovima koje ne zaboravljamo

Nakon što su naši najdraži hokejaši pronašli svoje bolje polovice i skupili snagu i hrabrost za nove korake u životu, mogli bismo zaključiti da su se preporodili. No nekoliko godina kasnije, opet je vrijeme za nove odluke. Naši dečki (a i djevojke) sazrijevaju! Roman Povratak suočava ih s novim izazovima, koji će nam još jedanput dokazati da i u raju ponekad ima nevolja, ali njih je u iskrenom zajedništvu moguće prevladati.

Što se forme romana tiče, izuzetno mi se sviđa ovaj pristup. Svakome paru povećeno je oko 75 stranica na kojima je Kennedy pokazala svu svoju spisateljsku moć. Izazvala je nove probleme za likove i dala im dovoljno vremena i prilika da ih riješe, na njima svojstven i specifičan način. Nekim čitateljima ova knjiga nikako neće biti dovoljna jer će željeti još ovih likova (i ne mogu ih kriviti jer Off-Campus je odličan serijal). No za mene je ova knjiga bila zadovoljavajuća po svim kriterijima.

Autorica je neke likove suočila sa starim strahovima i dokazala nam da su i oni ljudi, i da se nekih slabosti teško riješiti. Međutim, sve se može uz pravu podršku. Neki drugi likovi spoznali su sasvim nove potrebe i želje s kojima su se trebali uskladiti. Tako je i nama čitateljima zagarantirano da ćemo uživati u “poznatosti” likova koje smo ranije upoznali. A isto tako zamijetiti ćemo da su oni sada neke druge, odraslije osobe.

Off-Campus zauvijek

Kad me čitatelji pitaju za preporuku istinski zabavne knjige, ja im umjesto toga preporučim cijeli jedan serijal. Upravo ovaj. Sreća naša pa se s ekipom družimo i u spinoffu, Briar U, gdje u ekipu ulaze i brojni drugi likovi koji slijede stopama naših zlatnih dečki.

Da mi je sutra rođendan i nisam čitala ovu knjigu, bila bi glavna želja na mojem popisu. Koji od likova je vama najdraži?

Rose Strong

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *